Paikka is een merk uit Finland. Ze vonden dat er te veel hondenproducten van slechte kwaliteit op de wereld waren en wilde hier graag iets aan veranderen. Veiligheid en herstel van de hond is iets wat voorop staat bij Paikka. Niet alleen zien hun producten er prachtig uit, ze zijn van enorm goede kwaliteit.

Pawness heeft stijlvolle producten die gemaakt zijn met respect voor mens en dier. De producten zijn van hoge kwaliteit en verantwoord geproduceerd door de beste vakmensen. Pawness is een Nederlands merk.

“A Dog is the only thing on earth that loves you more then he loves himself”. Het merk Bowl & Bone is ontstaan uit ware liefde en passie voor pups. Ze leggen hun hele hart in alles wat ze doen en zorgen voor elk detail met meedogenloze precisie. Ze creëren producten die elegant en stijlvol zijn en voldoen aan de smaak van de meest veeleisende klanten.

“Alleen het beste voor je hond” daar staat het Duitse merk Lila Loves It voor. De honden verzorgingsproducten worden met passie en toewijding samen met dierenartsen ontwikkeld. Daarbij wordt de kracht van de natuur gecombineerd met de laatste wetenschappelijke ontdekking op veterinair gebied. Alle producten bevatten alleen de beste natuurlijke en biologische ingrediënten.

Hownd is opgericht in 2015 en uitgegroeid tot een meermaals bekroond ethisch lifestylemerk voor honden dat 100% plantaardige gezondheids-, welzijns- en hygiëne producten heeft.

P.L.A.Y. is een merk die anders is dan andere merken. Het is afkomstig uit Amerika en er zitten enorm creatieve mensen op de ontwerpafdeling. De unieke collecties zie je terug in het dagelijks leven en zorgen voor urenlang speelplezier. De speeltjes zijn niet alleen leuk voor honden, maar zorgen ook voor een lach op het gezicht van de hondeneigenaar.

Al het P.L.A.Y. speelgoed voldoet aan dezelfde hoge kwaliteitseisen die ook gelden voor het produceren van het speelgoed voor baby’s en kinderen.

P.L.A.Y. werkt met duurzame en gerecyclede materialen. Daarnaast hebben ze een partnership met IFAW (International Fund for Animal Welfare). Een deel van de opbrengsten van verschillende collecties wordt aan deze organisatie gedoneerd.

The Painters wife is een spaans merk. Opgericht door een dierenarts en een specialist in hedendaagse kunst. Hun “arty” stijl zie je terug in de kleurrijke producten van The Painter’s wife. Alle producten zijn gemaakt met materialen van de hoogste kwaliteit. De naam van het merk is hun persoonlijke eerbetoon aan alle briljante vrouwen achter getalenteerde kunstenaars, van wie velen ook kunstenaars waren die in de loop van de geschiedenis geen erkenning kregen voor hun werk.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.